E tmerrshme/ Foshnja lindi pa sy dhe u braktis nga familja, gjen një shtëpi të ngrohtë dhe…

0
308

Djali 8 muajsh v u a n nga një gjendje e rrallë, por është i shëndetshëm.Pasi u br ak tis nga familja kishte shumë kërkesa për ad op tim in e djalit rus, gjendja e të cilit u bë publike dy muaj më parë.Zyrtarët e b ir ës im it në Tomsk njoftuan të mërkurën se kanë gjetur një familje në Rusi që do i dhurojë dashuri dhe ngrohtësi.

Sasha tashmë ndodhet në shtëpi për të kaluar festat me familjen e re.Nëna e djalit mësoi për gjendjen e Sashas kur ishte vetëm 31 javëshe shtatzënë.Ajo nuk mund të kujdesej do për të ndaj e b r ak t is i.

Sasha v ua n nga një formë ek str em e e s indr om ës së rrallë të an op ht halmisë SOX2, dhe lindi pa sy.Vetëm tre raste të tilla janë regjistruar deri tani në botë dhe mjekët rus thonë se ai është plotësisht i shëndetshëm, duke u bërë unik.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here