E turpshme/ Mësuesja i niste mesazhe ”Dua të jem sipër teje” nxënësit 12 vjeç dhe më pas e kapin mat në krevat duke e bërë….

0
424

Një mësuese në Shtetet e Bashkuara është kapur në flagrancë me nxënësin e saj duke bërë marr ëdhnie in time. Fillmisht ajo kishte nisur t’i dërgonte mesazhe me pullë të kuqe nxënësit dhe më pas i kishte thënë edhe se donte të martohej me të.

Ish-mësuesja e artit në Shkollën e Mesme Oakbrook, Allison Chilton e cila është 27 vjeçe është dë nuar me 5 vite heqje lirie. Mesazhet që ajo i niste nxënësit të saj ishin me të vërtetë të nd yra. Në një prej tyre ajo i kishte shkruar:

Unë dua të të mbaj dhe të jem sipër teje.”

Kjo nuk është hera e parë që ndodhin gjëra të tilla në Amerikë, por janë të shumta. Madje mësuesja në fjalë e kishte ftuar edhe në shtëpi 12-vjeçarin.

Burimi: Daily Star/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here