Eda rrëzohet dhe bie pa ndjenja, i ndodh e papritura

0
36


Eda zhduket papritur dhe të gjithë vihen në kërkim të saj. Serkan e gjen Edën pa ndjenja dhe e çon të vizitohet. Eda ka humbur kujtesën dhe mendon se ajo dhe Serkan janë ende bashkë.

Ajo sillet me dashuri me Serkanin, por shumë shpejt i kthehet kujtesa dhe ndryshon sjellje kur kujton se ata janë ndarë.

Eda rikthehet në vete dhe injoron Serkanin. Një natë e vetme me Serkanin do ta bëjë Edën të shprehë dhimbjen e përlotur.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here