Gjeni vetem 9 vjeç/ Diplomohet në Universitet, por ka një tjetër dëshirë…

0
248

Një djalë vetëm në moshën 9-vjeçare konsiderohet si “gjeni” në Belgjikë pasi është në përfundim të diplomës së universitetit.

Laurent Simons po mbaron studimet për inxhinieri elektrike në universitetin teknologjik të Eindhovenit, një fakultet që nuk është aspak i llehtë edhe për të rriturit.

Stafi akademik e përshkruan Laurentin si “thjesht të jashtëzakonshëm”, dhe ai pritet ta përfundojë diplomën muajin e ardhshem. Babai i tij për CNN se djali ka dëshirë që pasi të diplomohet, të vazhdojë doktoraturen si dhe të studiojë për mjekës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here