Habit Clinton: Kosova është “Shtëpia Ime”. kur gjith bota heshtën, u dhash dorën fëmijëve Shqiptarë

0
280

Ish-presidenti amerikan Bill Clinton në 20 vjetorin e hyrjes së NAT0S-s në Kosovë ka ngritur të gjithë të pranishmit në këmbë.
Ai tha se Kosova është krenaria e tij dhe se e do shumë këtë vend.

Në fjalën e tij Clinton kishte thënë se ‘është i lumtur që bashkë me Albright, Clarkun dhe të tjerët e ndalën spastr imin etnik në Kosovë’.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here