Kim ngjit Korabin: Gjithmonë gjej forcë dhe frymëzim nga malet e Shqipërisë

0
49


Kim ngjit Korabin: Gjithmonë gjej forcë dhe frymëzim nga malet e Shqipërisë.

POSTIMI

“Ndërsa verës i vjen fundi, kam qenë duke reflektuar për sfidat dhe mundësitë që më presin. Vendosa që të përgatitem duke ngjitur majën më të lartë të Shqipërisë, Malin e Korabit.

Nuk e di nëse ka të bëjë me faktin që rrënjët e familjes sime janë në male, por gjithmonë gjej forcë dhe frymëzim në malësitë e Shqipërisë.”

.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here