Thuaj te henksha k*rin, Kozaku u rrembye, por sot ne oret e para te mengjesit ai ben deklaraten e rende per Fabio Dushkun

0
2541

Ditën e djeshme, katër të rinj, rrëm byen me forcë, personin e famshëm në Ins tagram, Kozak Bracin. Siç u pa edhe nga videoja e postuar në rrjetet sociale, të rinjtë e god isnin dhe e shanin Kozakun, i cili sipas tyre, i kishte of enduar më herët.

Më vonë u mësua, se katër rrëm yesit, ishin miq të Fabio Dushkut, person, i cili është i dë nuar në Greqi, por që Kozak Braci është kon fliktuar në rrjetet sociale.

Sot ne oren 5 te mengjesit Kozak Braci ne nje live me mikun e tij ka dhene nje deklarate, sipas tij ai do e beje Fabion Dushkun te hy ne live e te thote O KOZAK TE HENKSHA MUTIN.

Se sa e vertete eshte qe kjo te ndodhe do mbetet per tu pare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here