LAJM I FUNDIT/ Ngjarje e rëndë, gazetarja shqiptare su/lmohet live gjatë raportimit

  0
  28

  Është publikuar një video e re e su lmit të banorëve serbë në veri ndaj gazetarëve. Gjersa ishte në një lidhje direkte, gazetarja Albulena Rexha e Kanal 10, është penguar, pasi në afërsi të saj është hedhur një mjet shpërth yes.
  Ndaj këtij rasti ka reaguar edhe Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës. “Kolegët tanë po sul mohen vazhdimisht nga protestuesit lokalë, që po gjuajnë mjete të ndryshme në drejtim të tyre.
  Ftojmë edhe njëherë autoritetet relevante të sigurisë që të mundësojnë raportimin dhe kryerjen e punës nga ana e gazetarëve në një ambient të sigurt”, thuhet në reagimin e AHK-së.

  Reagimi i plotë: Gazetarët kosovarë vazhdojnë të mbesin të rre zikuar në veri Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës është i alarmuar me faktin që gazetarët kosovarë që po raportojnë nga veriu vazhdojnë të jenë të rrezikuar.
  Kolegët tanë po sul mohen vazhdimisht nga protestuesit lokalë, që po gjuajnë mjete të ndryshme në drejtim të tyre.

  Ftojmë edhe njëherë autoritetet relevante të sigurisë që të mundësojnë raportimin dhe kryerjen e punës nga ana e gazetarëve në një ambient të sigurt. /korrieri

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here