“O të q**sha motrën”, familjes së shqiptarit i futen në shtëpi 2 të rinj të veshur si policë

  0
  421

  Një familje shqiptare në Londër është përballur me një situatë krejt të pazakontë së fundmi. Dy të rinj, që pretendonin se ishin policë kanë shkuar në shtëpinë e tyre. Ka dyshime se ata kishin shkuar për të vjedhur. Mirëpo, të rinjtë janë kapur mat dhe shqiptarët i kanë filmuar. Aty dëgjohen edhe ofendimet e shqiptarit, i cili u përball papritur me dy të rinjtë që nuk janë shqiptarë, por të huaj.
  Pasi kanë kuptuar që kanë rënë në një “vend të gabuar”, punonjësit e kamufluar të policisë janë larguar me vrap. Ata janë ndjekur deri në një pikë nga e zonja e shtëpisë. Videoja është bërë virale dhe është publikuar nga dhjetra media lokale. /fastnewsal  VIDEO

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here