Rrë qethëse se si gruaja shqiptare ndërron jetë pak pasi va rrosi të shoqin

0
486

Gjatë martesave dhe në shprehje të dashurisë thuhet fraza “derisa vd ekja të na ndaje”. Duket se ndonjëherë as vde kja nuk është e mjaftueshme të ndajë dy njerëz në jetë të ndryshme.

Një ngjarje e tillë ka ndodhur në fshatin Kabash të Kosovës ku Hasime Sallahu ka ndërruar jetë pak minuta pasi u va rros bashkëshorti I saj.

Pas faljes së namazit të drekës është kryer va rrosja e Idriz Sallahut mirëpo familjarët fatkeqsisht u është dashur që fill pas kësaj ceremonie të bëjnë lajmërimin për largimin nga jeta dhe të gruas së tij.

Lajmërimin e një ngjarje të tillë tr agjike, e kanë bërë të afërm dhe banorë në fshatin Kabash. Ata kanë lajmëruar se v arrimi i zonjës së ndjerë do të bëhet nën masa sigurie anti-covid në orën 18:00.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here