Sa njerëz ke shkelur, për të arritur këtu? Ja si i përgjigjet ndjekësit Alketa Vejsiu

0
48


Alketa Vejsiu i është përgjigjur një senace pyetjesh nga ndjekësit në Instagram.

Ajo ka vendosur të tregohet e drejtpërdrejtë duke u dhënë përgjjigje edhe pyetjeve më të vështira, apo atyre tendencioze.

Së fundmi, një ndjekës i ka drejtuar pyetjen: Sa njerëz ke shkelur me këmbë, për të arritur këtu ku je?

“Ua çfarë pyetje e tmerrshme. As nuk kam shkelur dhe as kam bërë kompromise ndonjëherë. Jam mbështetur te talenti, te përsosja e aftësive, te pasurimi me dije, te konkurrenca me veten dhe te puna!”,është përgjigjur Alketa.

Na ndiqni në Instagram @meganews.al për më shumë foto dhe video apo lajme.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here