T/ronditet vendi/ Hidhet nga lartësia nëna me dy fëmijët. Letra e fundit që la para se të v/disnin

  0
  25

  E rëndë ajo që ka ndodhur në Moskë, ku një nënë 33 vjeçare është hedhur nga kati i 19-të me dy fëmijët e saj.
  Te tre kanë gjetur vd ekjen e menjëherëshme.
  Olga Zarkova, 34 vjeç dhe dy djemtë e saj, të moshës tre vjeç dhe një muajsh, humbën jetën tr agjikisht.

  Sipas policisë, shkaku për ngjarjen tr agjike dy shohet se është de presioni. Besohet se Olga përpara se të kryente aktin vetëv rasës kishte lënë një shënim në të cilin shkruante se nuk donte ti linte fëmijët të jetonin në këtë botë të vështirë dhe të zymtë. /korrieri

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here