Tola dhe Albi përplasen në studio: Ke thënë që doja të puthja! “Ke marrë superxhiro”

0
163

Tola dhe Albi janë përplasur në studion e Përputhen, teksa është duke u dhënë takimi mes Melikut dhe Tolës. Kjo e fundit ka akuzuar Albin se ka thënë jashtë kamerave se Tola donte të puthej, por ai e ka refuzuar.

Pas kësaj Albi i është kthyer:

Këtë javën e fundit ke marrë një super-xhiro. Nuk e kam thënë kurrë. Nxirre njërin që e ka thënë.
Ndërkohë, Tola vazhdon të jetë e sigurt se Albi ka thënë diçka të tillë.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here