Tragjike/ Aktorja e njohur zbulon sekretin e saj më të errët në një letër të hapur

0
210

Aktorja Uma Thurman pranoi sekretin e saj të mbajtur prej kohësh në një letër të hapur dhe kritikoi ashpër ndalimin e abortit në Teksas.

Thurman zbuloi se ajo kishte një abort në adoleshencën e saj të vonë, duke shkruar se “një dritë do të shkëlqejë, duke arritur tek gratë dhe vajzat të cilat mund të ndihen të turpëruara për të cilat nuk mund të mbrohen”.
“Ligji është një mjet tjetër diskriminues kundër atyre që nuk janë ekonomikisht të favorshëm, por shpesh edhe ndaj partnerëve të tyre. “Gratë dhe fëmijët e familjeve të pasura ruajnë të drejtën e zgjedhjes, ata nuk rrezikojnë shumë,” shkroi ajo, duke shtuar:

“Më dhemb që ligji kthen qytetarin kundër qytetarit, duke krijuar grabitqarë të rinj që i mbyllin sytë ndaj grave të cilave u është hequr e drejta për të refuzuar të kenë fëmijë për të cilët nuk mund të kujdesen, duke shkatërruar shpresat e tyre për një familje që ata mund të zgjedhin për e ardhme “.

Uma tha se në rininë e saj ajo vendosi të abortonte sepse nuk ishte në asnjë mënyrë e qëndrueshme për të siguruar një shtëpi për një fëmijë dhe krijoi kushtet për të pasur fëmijë kur ishte “gati për ta bërë atë në mënyrën e duhur”.

Uma është nëna e vajzës Maja dhe djalit Levon, me të cilët u martua me Ethan Hawke, dhe ajo gjithashtu ka një vajzë Luna me ish të fejuarin e saj Arpad Buson.

“Ky ka qenë sekreti im më i madh deri më tani. Unë jam 51 vjeç dhe e ndaj me ju nga shtëpia ku rrita tre fëmijët e mi, të cilat janë krenaria dhe gëzimi im.

Për të gjithë ju, gra dhe vajza nga Teksasi, të cilat kanë frikë të mos ngacmohen nga grabitqarët, për të gjitha gratë që janë të zemëruara sepse u janë hequr e drejta për trupin e tyre nga shteti, dhe për të gjithë ju që jeni të prekshëm dhe i tha të kesh turp sepse ke mitër, unë të them: të shoh. Behu i guximshem. Ti je e bukur. Më kujtoni vajzat e mia ”, përfundoi Uma Thurman.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here