URGJENTE/ 9 muaj ‘në lupë’, SPAK nuk fal, ‘fundos’ zyrtarin e Lartë, zbardhen akuzat që po trondisin vendin –

0
41


Pas 9 muajsh hetime, Prokuroria e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar kërkon 3 vite burg për ish-kreun e Kadastrës së Beratit Ervin Nela.

Ky i fundit u arrestua në muajin Shkurt të këtij viti për korrupsion në miratimin e lejeve të ndërtimit në këtë qytet.

SPAK ka dalë në përfundim se janë krijuar dyshime të arsyeshme të bazuara në prova se shtetasi Ervin Nelaj, në cilësinë e Drejtorit të Drejtorisë Vendore të Agjensisë Shtetërore të Kadastrës, Berat, në bashkëpunim me punonjës të tjerë në këtë institucion, kanë marrë në disa raste përfitime monetare të parregullta, me qëllim për të kryer veprime që lidhen me detyrën e tyre, për legalizimin e objekteve informale dhe rregjistrimin e titujve të pronësisë.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here