Imunologu Sulçebe flet për vak sinën kineze: Efektin e shohim pas dy muajshImunologu Genc Sulçebe ka rekomanduar të gjithë qytetarët që të vaksinohen.

Ai në një intervistë tha se vaksina kineze ka një efektivitet të ulët në krahasim me vaksinat e tjera, por që mbron nga format e rënda të virusit.

“I shpëtojmë formave të rënda, mund të kalojmë një covid të lehtë, por i shpëtojmë rastit për të shkuar në spital. Sigurisht që funksionon sepse jep imunizim pro efektin e saj e shohim pas dy muajsh.

Këtu ka një problem sepse kanë aplikuar dy doza të ndarë në 15 ditë dhe do të shihet pas dy muajsh kur personi i vaksinuar do të ketë një përgjigje imunitare të matshme dhe të sigurt. Do shihet me numrin e rasateve dhe antikorpet”, u shpreh imunologu për “abc-ja e mëngjesit”.


Previous articleSali Berisha habit me deklaraten: Në 25 prill shumica e shqiptarëve do votojnë Partinë Socialiste!

.

Share:

Author: adminrda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *