Këto parfume rrëmbejnë komplimente si ‘mban aromë shumë të mirë’

Ndihet e ngrohtë, ka diçka të ngjashme me drurin duke qenë baza e përsosur për një gamë të gjerësh aromash, nga të ëmblat te ato pikante. E kemi fjalën për drurin e sandalit.

Nëse eksperimentoni për herë të parë me këtë aromë, duam t’ju sigurojmë që është një nga zgjedhjet më të mira, veçanërisht gjatë sezonit të dimrit, ndonëse parfumet janë të pakohë.

Druri i sandalit është i përsosur për këdo që dëshiron që parfumi të ndihet dhe të mbajë një aromë “dehëse”. Nëse po prisni disa sugjerime, ja tek i kemi:

Tom Ford Santal Blush Eau de Parfum

Leave a Reply

Your email address will not be published.