A do të mundet Nehir të vertetojë që Bahar është fajtore? –

0
57


Çfarë do të dalë nga kamerat e sigurisë? A do të mundet Nehir të vertetojë që Bahar është fajtore?

Nazim, Mert dhe Nehir të lumtur kalojnë kohë së bashku si një familje e vërtetë.

Si do të pritet kjo nga Bahar? Çfarë do të kërkojë Zara nga Nehir?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here