A pati zemër ky njeri/ Dy vjet më parë këtë grua i dashuri e spërkati me benzinë dhe i vuri f lakën: E mjera ajo nuk duroi dot vu ajtjen ndërroi jetë, askush nuk u dë nua

0
547

Judy Malinowski ishte 31 vjeç kur mori fla kë për shkak të ish të dashurit të saj. Dy vjet më vonë, ajo iu humbi jeten si pasoje e dje gieve ne trupin e saj

Gruaja u do gj nga s ulmuesi i saj, Michael Slager në një pikë karburanti pas një d ebati të a shpër. Si rezultat, 80% e tr upit të tij pësuan dj egie që tejkaluan nivelin e shkallës së tretë.

Judy humbi veshët dhe disa gishta nga sulmi në fjalë, madje as nuk mund të fliste më si pasojë e dëm timit që kishte shkaktuar su lmi në kordat zanore.
Gjendja e p lagëve të hapura ishte e tillë që mjekët nuk mund të kishin sukses në operacionin për të rivendosur lëkurën në shpinë dhe megjithëse bene plot 56 operacione. Ishte thjesht e vështirë për specialistët ta bënin këtë sepse Judy do të duhej të shtrihej në bark gjatë operacionit.

Por ajo ishte shumë e dobët per ta bere kete. Sulmuesi i saj pretendohet se shprehej se ai nuk kishte ndërmend ta vinte fl akën dhe se ai kishte shkaktuar ak sidentalisht një shkëndijë nga nde zja e një cigare . Vendimi i parë ishte d ënimi i tij me 11 vjet burg. Por pas një rishikimi të dytë të çështjes së tij, prokurori Ron O’Brien tha që zyra e tij do të ndiqte akuzat për vr asje kundër tij.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here