A.Riza/ Çfarë do të kërkojë nëna e Ali Rizait nga Halide? –

0
269


Cili është kushti që Muzafer ka për Ali Rizain në mënyrë që ta ndihmojë atë në hakmarrjen e tij kunder familjes Ersoju.

Cili është qëllimi i vërtetë i tij?  Halide nga ana tjetër kërkon të dijë nga Mitat arsyen përse nëna dhe vëllezërit e saj u vranë barbarisht.

Çfarë do të kërkojë nëna e Ali Rizait nga Halide?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here