Ada i solli një biberon dhuratë, ja si reagon Edi

0
42


Në puntatën e sotme, Ada zgjodhi që t’i sillte Edit një dhuratë duke përdorur nota ironizuese për komentet që i ka dhënë në puntatat e kaluara.

Ajo i dha atij një biberon, duke bërë që ai të humbë qetësinë.

Ada: Pas të gjithë debateve të këtyre ditëve, doja t’i jepja një dhuratë Princit, një biberon që kur të flasësh me mua, ta mbash në gojë. Ta kam kombinuar dhe ngjyrën.

Edi: Këtë ta vendosë diku tjetër më mirë.

Ada: Ti vije ku të duash. Kam dëgjuar shumë gjëra dhe duhet të të vijë turp nga vetja.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here