Antonela thote se i pelqejne babushet 40 vjecare, mund te me ngacmoni kur te doni

0
403

Ish konkurrentja e Për’Puthen, Antonela Berisha, e ftuar në rubrikën ‘Trotuar’ në e Diell ka ‘goditur’ me deklaratën e saj në lidhje me meshkujt mbi 40-vjeç.

Pikërisht kjo ishte edhe tema për të cilën po diskutohej në studio: ‘A duhet të lejohen meshkujt e femrat mbi 40 vjeç në klube nate?’.

Antonela ishte pro që burrat dhe gratë mbi 40 vjeç të shkojnë në klube nate ndërsa habiti me deklaratën e saj duke thënë se preferon meshkujt mbi 40 vjeç sepse kanë eksperienca sek suale.

“Unë personalisht i pëlqej meshkujt 40, mund të më nga cmoni lirisht, kanë çdo lloj eksperiencë, kanë inteligjencë, kanë eksperiencë se ksuale. Ka shumë 40-vjeçar se ksual që presin akoma”, tha ajo.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here