Artan Hoxha bën zbulimin e madh: Politikani i njohur do e pësojë keq së shpejti: Nuk ka më të paprekshëm…

0
414

Gaze.tari Artan Hoxha tha se duart e Berishës janë të zhytura në gj k dhe se kjo nuk mund të shkonte pa u ndëshkuar. Sipas tij, tani që Berisha nuk është më I paprekshëm, do të vijë edhe radha e të tjerëve të “ndëshkohen” nga Amerika duke përmendur pres.identin Meta.

“Provat që nevojiten janë të shpërndara në territorin e këtij vendi. Që nga 150 të v arët në Tropojë, që nga 3500 të v arët e 97-ës, ngjarja e Gërdecit, e duke përmendur dhe ekzekutimet në bulevardin “Dëshmorët e Ko.mbit”, të cilat janë prova që tregojnë se Berisha është i zhytur deri në fyt, jo në prova k iminale por është i zhytur në gj k dhe nuk mund të kalojë pa u ndëshkuar. Vota e 2013-është ishte e pamjaftueshme, ishte thjesht ndëshkim po.litik. Nuk e bënë dot autoritetet shqiptare, e premtoi Rama, nuk e bëri dhe nuk do ta bënte, sepse përsa kohë Berisha ishte i paprekshëm ishte garanci që sdo prekej as Rama.

Ata sipër mbanin njëri-tjetrin në lojë. Fakti që doli nga loja më i paprekshmi, do të thotë se asnjë nuk është më i paprekshëm. I pari është presidenti Meta, ditën që nuk do të jetë më president do ti publ.ikohet e njëjta gjë. Në deklaratën e Departamentit të Shtetit, për Berishën thuhet se ka ndihmuar aleatët e tij poli.tikë. Aleati politik i Sali Berishës është Ilir Meta sepse ata janë bashkë në gjithë këtë histori”, tha Hoxha në Dritare Tv.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here