Bahar i shkatërron jetën Nehirit me veprimin e saj, mësoni çfarë do të ndodhë –

0
71


Bahar dhe Tarik bashkëpunojnë. Bashkëpunimi i tyre do të bëjë që Nehir të humbasë jo vetëm Nazımin, por edhe Mertin. Edhe pse Tarik nuk dëshiron t’i bëjë një dëm të madh Nehirit, Bahar ka një kartë të madhe kundër Tarikut falë Merjemit.

Zahra, nga ana tjetër, përpiqet të parandalojë Merjemin të mësojë të vërtetën për vdekjen e vëllait të saj. Nehir rrezikon të humbasë Mertin, por ajo nuk ka ndërmend të largohet prej tij.

Ajo është e gatshme të bëjë gjithçka për të mos e humbur. Tarik dëshiron të ndihmojë Nehirin, por ndihet i kërcënuar nga Bahar. Bahar së bashku me policinë shkon t’i marrë Mertin Nehirit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here