Bankomati nuk nxirrte më para, e pa besueshme ajo që gjetën

0
962

A e keni menduar ndonjëherë se çfare ndodh brenda nje bankomati nese ai nuk nxjerr me kartmonedha?

Nga India na vjen pergjigja. Disa kliente ishin ankuar se një bankomat kishte probleme me nxjerrjen e parave, ndaj banka dergoi teknikët që e hapën për të parë se çfarë e shkaktonte problemin.

Më shumë se 13 mijë dollarë ishin bërë copash, pasi disa minj ishin futur brenda bankomatit.

Ishin zyrtarët e bankës ata që zbuluan një numër të madh brejtësish, pasi klientët u ankuan se ATM kishte probleme dhe nuk nxirrte paratë.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here