Do vr.as sa me shume studente, ja cfare shkruanti autori sulmit ne rusi qe vr.au 8 studente

0
527

Një person i armatosur ka hapur zjarr në një universitet në Rusi, duke vr arë të paktën tetë persona. Studentët e tme rruar u fshehën në auditorë dhe në videot e publikuar në rrjetet sociale disa njerëz u hodhën nga dritaret për t’i shpëtuar su lmit në Universitetin Shtetëror të Perm. Su lmuesi i identifikuar në mediat ruse si 18 -vjeçari Timur Bekmansurov u qëllua për vd ekje në vendin e ngjarjes. Në një postim në mediat sociale pak para sulmit, Bekmansurov shkroi se ai donte të linte sa më shumë dhim bje të ishte e mundur, duke e përshkruar veten si “të pandalshëm”. Ai tha se “do të ndihej gjallë për dhjetë minutat e fundit të jetës së tij”.

Bekmansurov thuhet se kishte postuar në mediat sociale në lidhje me marrjen e një licence për ar më dhe ishte në gjendje të rënduar mendore në momentin kur ka planifikuar dhe kryer kri min e rëndë.

Sa kohë që e njoh veten, gjithmonë kam menduar për vd ekjen. Unë mund të kisha mash truar çdo psikiatër,” tha ai për një test për të marrë licencën e tij të a rmës. Të paktën do të ndihem gjallë për dhjetë minutat e fundit të jetës sime. Unë e urr ej veten aq sa ju testoj të gjithëve. Unë dua të lë sa më shumë dhi mbje në botë që të mundem, kështu që të gjithë ata që nuk mund t’i vr as ​​do ta mbajnë mend këtë ditë përgjithmonë … Unë do të bëj gjithçka në fuqinë time për të vra rë sa më shumë që të mundem. Vetëm disa prej jush meritojnë të jetojnë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here