Donte qe te punoja per te, nuk pranova dhe ai mori auto matikun dhe me qelloi

0
888

Gëzim Ndrezaj 47-vjeçari i cili mbeti i pla gosur ditën e djeshme në Theth, ndodhet aktua lisht në Spitalin e Traumës pasi ka bërë edhe oper acionin në këmbë për nxjerrjen e plu mbit.

Duke folur për “FaxNews”, Ndrezaj ka dek laruar se rrez ikon të humbasë kë mbën për shkak të kësaj pla gosje me ar më zja rri nga shtetasi me iniciale K.Ç.

Ndrezaj ka treguar se punon si murator dhe shkaku i kësaj ngja rje e cila mund të kishte pasoja më të rë nda ishte se ai nuk pranoi të bënte një punim që shtetasi K.Ç i kishte kërkuar të bënte.

Zotnia është me probleme psiko logjike. Po bëja punë në Thesh, ai erdhi më kërkoi ti bëja disa punime te shtëpia. Unë nuk isha dakord.

Më kër cënoi, më tha nëse nuk punon tek unë do të të nxjerr nga Thethi dhe nuk do të du kesh më këtU. Pati një përp lasje verbale, pas disa ditësh më zuri pritë, mori aut omatikun e më që lloi.

Mora një plu mb në këmbë. Ia kam treguar policisë detajet dhe e ka shpallur në kërkim e po punon për kapjen e tij. Kam rrezikON të humbas këmbën.

Policia ka shpallur në kërkim autorin e kësaj ngjarje por ende nuk dihet asgjë në lidhje me vendndodhjen e tij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here