Lajm i fundit/ Su.lm me ar.më brenda Universitetit, studentët ‘hi dhen nga dritaret’ për t’i shpëtuar plu.mbave, dalin pamjet e rënda

0
535

Një ngjarje tr.agjike ka tro.nditur Rusinë. Një sulm me ar.më ka ndodhur në një universitet në Perm ku një person i paidentifikuar ka hapur zj.arr duke lënë disa të vd.ekur dhe disa të pla.gosur.

Lajmin e raportojnë mediat lokale, duke saktësuar që ‘shumë studentë janë mbyllur në auditorë për tu fshehur, ndërsa disa të tjerë janë larguar nga dritaret’. Pasi ka ecur për shumë kohë me a.rmë në kampus, agresori është ndaluar.

Policia ndodhet në vendngjarje.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here