E rëndë në Greqi/ Greku rreh të dashurën shqiptare në mes të rrugës, por…

0
1232

Nje ngjarje e pazakonte dhe shum vull.gare ka ndodhur ne Greqi ku sipas informacioneve behet fjal per nje burrë grek dhe gruaja e tij shqiptare ku kjo e fundit ka pe.suar shum nga burri i saj idiot qe fillon ta rr.ah ne mes te rruges .

Videoja e njé burri qé rr e h ish-gruan e tij, duke e léné té shtriré né toké mes br it m ash, ka béré sot xhiron e rrjetit né mediat greke e jo vetém. Sipas mediave greke, çifti né fjalé ishin té div orc uar dhe né ato momente sapo kishin dalé nga njé seancé gj yq és ore.

Nje ngjarje e pazakonte dhe shum vull.gare ka ndodhur ne Greqi ku sipas informacioneve behet fjal per nje burrë grek dhe gruaja e tij shqiptare ku kjo e fundit ka pe.suar shum nga burri i saj idiot qe fillon ta rr.ah ne mes te rruges .

Videoja e njé burri qé rr e h ish-gruan e tij, duke e léné té shtriré né toké mes br it m ash, ka béré sot xhiron e rrjetit né mediat greke e jo vetém. Sipas mediave greke, çifti né fjalé ishin té div orc uar dhe né ato momente sapo kishin dalé nga njé seancé gj yq és ore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here