Gjyqtarja jep vendimin e fortë për ‘Zogun e Tiranës’, ja cfarë ka vendosur

0
518

Hermes Nikaj, i njohur ndryshe dhe si “Zogu i Tiranës”, i ndaluar në 24 nëntor 2019 nga policia, është mbyllur pas hekurave dhe do vijojë të qëndrojë në masën e sigurisë “arest me b urg”.

Në datën 12 dhjetor gjyqtarja Shefkia Demiraj, vendosi të ndryshojë masën e sigurisë arest në b urg me afat 15 ditor për Nikaj, dhe të urdhërojë qëndrimin e tij në qeli.

Ky vendim i gjykatës erdhi pasi u njoh me të dhënat e fituara nga përgjimet e prokurorisë por dhe nga një ballafaqim që është kryer mes dy personave të tjerë, biznesmenin A.Gjini dhe vajzën D.N, që u kapën në mesnatë, së bashku me Nikajn në të njëjtën dhomë të hotelit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here