Jaman perballet me Seherin ne mes te nates, por Zuhal ….

0
608

Zuhal i thotë Jamanit se është Seher ajo që ka vjedhur paratë e tij. Si do të reagojë Jaman pas kësaj?

Seher do të bjerë një një grackë të madhe kur shkon të takojë Selimin i cili ka përgatitur një darkë romantikë për të…

Jaman çon Seherin në shtëpinë e nënë Nadires që të dalë nuse nga shtëpia e saj. Nënë Nadirë së bashku me Kiraz, Adalet dhe Neslihan përgatisin natën e kënasë për Seherin.

Ikbal dhe Zuhal nga ana tjetër gëzojnë se shumë shpejt kjo lumturi do të shkatërrohet.

Jaman i cili në mendje ka vetem Seherin, shkon në mes të natës ta takojë atë.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here