Lajm Fantastik për shqiptarët: “Treni i shpejtë do të bëhet Realitet, Kosova dhe Shqipëria do lidhen”

0
514

Kryeministri i Shqipërise Edi Rama ka bërë me dije para disa kohësh se Shqipëria dhe Kosova do të lidhen me tren të shpejtë hekurudhor dhe se punimet janë në fazën fillestare.

Treni mo dern do të jetë në interes dhe të portit të ri që do të ndër tohet në Du rrës dhe më pastaj linja tjetër hekur udhore do ta lidhë Shqipërinë me Kosovën.

He kurudha Tiranë – Durrës është gati për të filluar nga puna, se pse është nënshkruar ko ntrata. Poashtu presim të na miratohet fondi për hekurudhën Durrës – Hani i Hotit. Plus hekurudha Durrës – Prishtinë dhe më tutje, tha mes tjerash Edi Rama.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here