LAJM I FUNDIT/ Pas mbledhjen, PD merr vendimin ekstrem, del para mediave dhe e zbulon: Nuk do…

0
97


Pak më parë Partia Demokratike mblodhi grupin parlamentar në të cilin u mor vendimi për të mos njohur vendimin e Konferencës së Kryetarëve për mbledhje online të komisioneve parlamentare.

“Nuk e njeh vendimin e Konferences se Kryetareve per mbledhje online te komisioneve. Eshte vendim qe bie ndesh me Rregulloren e Kuvendit dhe synon t’i shmanget përballjes me opoziten dhe te mohoje transparencen per qytetaret. Deputetet e opozites do te jene prezent fizikisht ne mbledhjet e komisioneve.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here