MerkeI ultimatum: “Nëse Ushtarët Serb kalojnë vetëm një metër në Kosovë, Ushtria Gjermane do të

0
1361

KanceIarja gjermane, AngeIa MerkeI, i ka komunikuar Serbisë se vetem nje hap nese kalon gjandermeria seber ne torritorin te Kosoves, ushtria gjermane nuk do te kursej. “Nuk jemi te interesuar per luftë, por neve na intereson qe ballkani te jetë në paqe.

“Nuk duam përseri luftë midis Kosovës dhe Serbisë, pasi mund te d.estabilizohet rajoni, por ne jemi te gatshem per te vepruar nëse kjo fillon”.

KanceIarja gjermane, AngeIa MerkeI, i ka komunikuar Serbisë se vetem nje hap nese kalon gjandermeria seber ne torritorin te Kosoves, ushtria gjermane nuk do te kursej.

“Nuk jemi te interesuar per l.uftë, por neve na intereson qe ballkani te jetë në p.aqe “Nuk duam përseri l.uftë midis Kosovës dhe Serbisë, pasi mund te destabilizohet rajoni, por ne jemi te gatshem per te vepruar nëse kjo fillon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here