Moderatori Enkel Demi habit, shfaqet në emision me këpucë të ndryshme por ç’fsheh pas këtij veprimi? Mesazhi ndaj… –

0
19


Gazetari Enkel Demi ka habitur publikun në puntatën e sotme të emisionit  “ABC-ja e mëngjesit”, ku është shfaqur I veshur me dy këpucë të ndryshme nga njëra-tjetra.

Më tej, me plot humor gazetari ka dhënë dhe një mesazh për opozitën, duke e krahasuar situatën aktuale me këpucët e tija.

“Kam dy vjet që i kam një ndryshe, një ndryshe. Kam përshtypjen se e kam bindur veten që këto këpuce, janë të tilla në kuti, por me gjas i kam blerë unë kështu. Pastaj për të mos i hedhur i kam veshur rregullisht për gjatë gjithë kësaj periudhe dhe ju nuk i keni dalluar. Ky është problem juaj. Nuk ka rëndësi, njëra është me model dhe tjetra pa model. Mua më duket tendenc, është një modë e re. Shiko ata të opozitës si janë këtë periudhë si këpucët e mia, ca të keqe ka”, tha Kel Demi.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here