Nehir në rrezik, Nazim dhe Tarik bëhen bashkë, ja ç’do ndodhë –

0
30


Teksa Bahar përpiqet të fshehë marrëveshjen e saj me Alihanin, Nazim përpiqet të zbulojë se çfarë dëshiron Alihan nga Nehir. Kur Nehir mëson se është mashtruar edhe një herë, ajo e gjen veten në krahët e Tarikut.

Kur Haliti mëson se Zahra është e dashuruar me dikë tjetër, ai betohet ta gjejë dhe ta vrasë atë person. Zahra dhe Ibrahim vendosin se e vetmja mënyrë për të hequr qafe Halitin është të luajnë një lojë me të.

Nehir e gjen veten në rrezik të madh. A do të jenë në gjendje Nazim dhe Tarik të lënë mënjanë armiqësinë e tyre dhe të shpëtojnë Nehirin?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here