Nisja e shkollës, mësim me 4 turne, orët reduktohen në 25 minuta

0
32


TIRANE

Nisja e vitit të ri shkollor me orë të reduktuara e mësim me turne tregon mungesë strategjie dhe kapacitetesh.

Kështu shprehet eksperti i arsimit Qemal Çejku, teksa vlerëson se Ministria e Arsimit nuk shfrytëzoi periudhën e pushime për të rritur kapacitetet, si në infrastrukturë ashtu edhe në burime njerëzore.

Teksa paralajmëron për breza të rinjsh jo të mirëarsimuar, Çejku thotë se efektet do ndihen shumë shpejt.

Për të dytin vit radhazi mësimi parauniveristar në vend nis në kushtet e pandemisë Covid-19. Orët do reduktohen në 25 minuta, ndërsa mësimi do zhvillohet me deri në 4 turne në disa shkolla të vendit.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here