Njerëzit nuk ishin dakord me martesën e tyre, sepse ishin me sin dromën Do wn/ 20-vite më vonë ata i bënë të pendohen për posh tërsinë e tyre

0
703

Maryanne dhe Tommy Pilling sapo festuan 24 vjetorin e martesës. Ajo që e bën kaq të veçantë këtë çift është se atyre u është dashur të kapërcejnë shumë sfida, madje edhe kr itika, gjatë viteve, sepse të dy kishin sind romën Da un.

Dyshja, e cili u takua për herë të parë në një qendër lokale trajnimi për njerëzit me aftësi te veçanta kishte qenë në lidhje për rreth 18 muaj kur Tommy kërkoi Maryanne të martohej me të.

Disa muaj më vonë, në korrik 1995, çifti festoi martesën në një ceremoni fetare në Essex, të rrethuar nga miq mbështetës dhe familjet e tyre përkatëse.
“Ata e duan shumë njëri-tjetrin, respektojnë njëri-tjetrin dhe janë shumë të sinqertë me njëri-tjetrin,” tha Linda Newman, motra e Maryanne.

Por jo të gjithë ishin dakord me vendimin e çiftit për të lidhur martesen rreth dy dekada më parë. Newman thotë se nëna e tij hapi gjyq për ndarjen e çiftit.
Por 22 vjet më vonë, Tommy, 59 vjeç dhe Maryanne, 45 vjeç, thonë se marrëdhënia e tyre është më e fortë se kurrë.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here