Njoftim i rëndësishëm/ Nga 1 janari 2022, rregulla të reja për zhdoganimin e makinave të përdorura

0
240

DPSHTR ka njoftuar të gjithë shqiptarët se nga data 1 janar 2022, për makinat e përdorura do të lejohen të regjistrohen për herë të parë, vetëm nëse janë EURO 4 e sipër, ndërsa mjetet reja dhe të tjera kanë kritere të tjera

Ky vendimi për të ndaluar ardhjen e makinave të përdorura ishte menduar të hynte në fuqi janarin e këtij viti, por u shty për në 1 janar 2022 për shkak se tregtarët e vegjël ngritën zërin se i kane mbetur shumë makina të bllokuara në pikat doganore.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here