Përfundon mbledhja e Këshillit të Ministrave, Arben Ahmetaj zbulon vendimet që u morën –

0
76


Deklarata e Arben Ahmetaj: Sot i kaluam fondit të zhvillimit rreth 30 milionë dollarë për të vazhduar punët në terren me shpejtësi që të realizojmë punimet deri në shtator të vitit 2022.

Ne lagjen 4 dhe 8 ne Tirane , u hapet rruga punimeve me shpejtesi, pas shpronsimimit me kebimNë të njëjtën kohë dua të ndaj me qytetarët, që kaluam tre marrëveshje të rëndësihme brenda paktit të universitetit, një shumë prej 20 milon euro hua, 5.8 milon euro grant per godinat e studentevepër godinat e studentëve të universiteteve publike.

Pakti për universitetin vazhdon për plotësimin e anagzhimeve që ka ndërmarrë qeveria.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here