Plas sherri mes Mikelës dhe Adës: Mos më trego leshtë e kokës se të ngre në ajër! Bruno detyrohet të…

0
724

Mikela dhe Ada janë përfshirë në një de bat të ashp ër në studio. Gjithçka nisi nga fakti që Ada shkoi me libër në takimin me Brunon.

Gjatë debatit, vajzat gati patën përpl asje fizike, por Bruno u ngrit në këmbë për t’i ndarë në mënyrë që de bate të mos agr avonte.

Mikela: Do ti mbushësh mendjen publikut se nuk jam kështu, që jam më shumë.

Ada: Nuk dua të të flas fare.

Mikela: Je in jorante fare.

Ada: Je ti inj orante.

Mikela: Ke ardhur këtu, debate me njerëzit. Id iote fare, o zot i madh.

Ada: Ta nxjerr unë jashtë apo…

Mikela: Mos më kthe mua kurrizin.

Ada: Po nuk je askush.

Mikela: Qepe se do të të kap për lesh koke.

Ada: Mos më trego mua le sht e kokës se jam e vogël po të ngre në ajër.

Bruno: Jeni femra, rrini urtë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here