Pogradec/ arinjtë ‘gjigantë’ dalin shëtitje

0
875

Koronavirusi i ka mbyllur njerëzit nëpër shtëpia prej thuajse 2 vjetesh. Teksa të gjithë janë në shtëpia dhe lëvizja është e kufizuar kafshët kanë fituar një liri shumë të madhe.

Në fshatin Llëngë, Mokërr e Sipërme në Pogradec janë filmuar dy arinj teksa ushqehen.

Në një moment një banor ka fishkëllyer dhe ata largohen me shpejtësi pasi tre mben.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here