Policia nuk u beson syve/ Shqiptari arratiset nga burgu dhe futet në bankë për të grabitur

0
306

Një shqiptar 42-vjeç i arra.tisur nga burgu, së bashku me një grek 58-vjeç janë arr.estuar për gra.bitjen e një de.ge të një banke ditën e djeshme në Peristeri, Athinë.

Mediat greke kanë publikuar pa.mjet e mo.mentit kur shqiptari fu.tet brenda në bankë i ma.skuar dhe ar.mato.sur duke gra.bitur de.gën. Shqiptari nën kër.cën.imin e ar.mës bllokoi arkëtarin dhe mori shumën që gjendej brenda më pas doli duke u ar.rat.isur me bashkëpunëtorin e tij grek që po e priste.

Por arr.atia nuk zgjati shumë. Dy gra.bit.ësit u lokalizuan dhe pavarësisht rezi.stencës u pr.angosën. Shqiptarit, identiteti i të cilit nuk publikohet iu sek.uestruan një pi.sto.letë me mulli, fis.hekë, një shumë në euro, që gr.abiti dhe veshjet e përdorura.

Grekut iu g.jet një ar.më, dy han.xharë dhe makina që për.dorën për t’u larguar nga vendi i ngj.arjes. Polic.ia greke thotë se shqiptari ishte arr.at.isur nga bu.rgu në 20 janar të vitit të kaluar, ku po vua.nte dën.imin 28 muaj për vj.edhje, rez.istencë dhe h.yrje il.egale në Greqi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here