Reciprociteti/ Tensionet në veri të Kosovës, habit kryeministri Rama

0
271

“Kosova e ngre problemin me plot të drejtë. Tani që problemi të zgjidhet dhe reciprociteti i targave të garantohet.

Duhet shmangur bumerangu i ngrirjes së konfliktit në këtë pikë (siç ndodhi me tarifën 100%). Duhet që Kosova të dialogojë, Serbia të bashkëpunojë, BE të ndërmjetësojë”, shkruan Rama ne Twitter.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here