E turpshme në Vlorë/ Burri rr.eh gruan para pallatit, e go.det me shkelma pastaj i hedh fshesën kokës

0
27

Femra shqiptare vijon të mbetet e nënshtruar dhe e dhunuar gjithmonë nga meshkujt.

Rastet e dhu nës që denoncohen në redaksinë tonë janë të pafundme, por fatkeqësisht duket se këto raste po shtohen edhe më tepër. Një tjetër skenë e fri kshme dhune ndaj femrës ka ndodhur së fundmi në Vlorë. Në një video të mbë rritur , shihet një burrë që dhu non gruan me sende të ndryshme.

Në videon e mëposhtme mund të shihet momenti kur burri go.det me shq.elma disa herë gruan, pastaj me fshesë, leckë e më pas kur largohet merr edhe një se.nd tjetër që ngjan si tullë.

Nuk dihet se çfarë ka ndodhur mes tyre, por është e patolerueshme mënyra se si meshkujt vazhdojnë të dhu.nojnë femrat dhe shteti nuk merr asnjë masë ndaj tyre.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here