Rrembeu Kozakun dhe e rrahu live, flet vellai Fabio Dushkut, nuk ishim 20 veta po 4 vete

0
496

Pas deklaratave të Kozakut, i cili e tregoi rrëm bimin e tij me detaje duke thënë se u mor pe ng nga 20 persona, ka rea guar së fundmi vëllai i Fabio Dushkut, Danieli, i riu, i cili u shpall edhe në kërkim lidhur me ngjarjen.

Ai ka hedhur poshtë dekla ratat e Kozakut dhe ka thënë se kanë qenë vetëm katër per sona. Danieli rrëfen se e kanë future me fo rcë në makinë dhe e kanë go ditur. Më pas Kozaku ka kërkuar falje dhe ata e kanë lënë të lirë.

Më tej Dushku shton se Kozaku di ku ta gjejë për çdo çështje të pasqaruar.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here