Seher vazhdon t’i shmanget Jamanit dhe ndjenjave që ajo ka për të, por… –

0
37


Seher vazhdon t’i shmanget Jamanit dhe ndjenjave që ajo ka për të. Ferat dhe nënë Nadire ftohen për darkë nga Seher.

A do të mundet kësaj here Ferat të takojë vajzën e ëndrrave të tij? Selim i xhindosur kërkon të përballet me Jamanin.

A do ta ndalojë në kohë Ikbal atë?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here