Serkan i lë një letër Edes, por Selin e zevendëson atë dhe… –

0
89


Të gjitha vajzat sfilojnë me disa nga fustanet e fondacionit të Ajdanit duke i mahnitur të gjithë djemtë.

Serkan e lë një letër Edes, por Selin e zevendëson atë me një tjetër.

Çfarë ishtë shkruar në atë letër? Çfarë do të thuhet mes Ajfer dhe Edës?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here