Shkon për peshkim, tmerrohet kur sheh peshkun që kap

0
479

Një dit ëe pazakontë ka qenë kjo për një të ri nga fshati Dvoran i Korçës. Ai ka dërguar një mesazh në JOQ.al ku shkruan se në rezervatin e këtij fshati peshqve ju ka rënë një lloj sëmundje që ai nuk e di se çfarë është, por i ka transformuar për sa i përket pamjes së tyre të jashtme.

Siç e shihni në foto, peshku ka formë dhe plagë të pazakonta, ndërsa I riu shtron pyetjen se nëse duhet apo jo të peshkojë më këtu.

Mesazhi i plotë:
Përshëndetje! Sot duke peshkuar kam kapur këtë peshk siç e shikoni dhe dua të di se çfarë lloj sëmundje është. A duhet të peshkoj më në atë vend që isha sot. Ju lutem publikojeni dhe të mësoj se çfarë sëmundje është kjo. Në fshatin Dvoran të korçës sot. Në rezervatin e shesheve kam peshkuar.’’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here