Vajza ra në lumë e u mby t/ Babait sa nuk i p las zemra, hyn përditë në lumë dhe e kërkon

0
487

Në pamje shihet një baba i cili nuk heq dorë së kërkuari vogëlushen e tij e cila në datën 1 shtator u m  byt në lumin Adda në parkun Bartesaghi në Sondrio.

Iu mbyt vajza në lumë, babai zemërthyer zhytet çdo mëngjes duke e kërkuar

Ai çdo ditë shkon te lumi,  zhytet dhe bërtet përmes shkëmbinjëve vajzën e tij Hafs e cila ishte vetëm 15 vjeç.

Për  gazetën ditore Provinca e Sondrio babi zemërt  hyer i bëri thirrje të gjithëve ta ndihmojnë për të gjetur Hafsën.

“Nuk mund të ndalem së kërkuari. Po punoj shumë për ta gjetur dhe shpresoj se është dikush me vullnet të mirë që dëshiron të më ndihmojë. Shumë njerëz kanë punuar për të rikthyer Hafsën time, ata kanë bërë një punë të mirë por nuk e gjetën dot”– shprehet ai.

Nga autoritetet lokale vajza është deklaruar e zh    dukur për më shumë se dhjetë ditë.

Tra  gjedia ndodhi gjate pasdites të 1 shtatorit ku adoleshentja u zh  duk nga sytë e të afërmve të saj. Kërkimet po vazhdojnë më ditë të tëra, mirëpo deri tani asnjë shenjë nga t  rupi i 15 vjeçares.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here